محل تبلیغات شما
شربت سکنجبین یا سرکه انگبین مواد لازم: عسل: دو استکان سرکه طبیعی سیب یا انگور: یک استکان عرق نعنا: یک استکان ابتدا سرکه و عرق نعناع رو در یک ظرف ریخته و روی شعله آتش می گذاریم تا به مرحله جوش برسد. ظرف را از روی شعله برداشته تا کمی دمای آن کاهش یابد و به دمای زیر 60 درجه و ترجیحا دمای 40 درجه برسد. در این مرحله عسل طبیعی را به این محلول اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و در یک ظرف ترجیحا شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.

روز جهانی غذا های پر ادویه وتند

راهنمای انتخاب عطر بر اساس ویژگی شخصیتی افراد

طرز تهیه بهترین نوشابه ایرانی

یک ,کنیم ,استکان ,ظرف ,دمای ,سرکه ,می کنیم ,یک استکان ,کنیم و ,روی شعله ,در یک

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عاشقتم نگاری