تا بهحال به تندترین روز سال در تقویم فکر کردهاید؟ شانزدهم ژانویه برابر با بیست و ششم دی ماه است که به عنوان روز جهانی غذاهای پرادویه و تند، انتخاب شده است. البته هیچکس دقیق نمیداند علت انتخاب این روز چیست! هرچند تفاوتی نمیکند، چون برای افرادی که عاشق غذاهای تند هستند، این روز بهانه خوبی است تا یک غذای تند و پر ادویه، برای خود درست کنند. این تندی از کجا نشات می گیرد؟ ماده اصلی موجود در فلفل، کاپسیسین نام دارد. روز جهانی غذا های پر ادویه وتند
راهنمای انتخاب عطر بر اساس ویژگی شخصیتی افراد
طرز تهیه بهترین نوشابه ایرانی
روز ,جهانی ,غذاهای ,تند , ,ادویه، ,روز جهانی ,این روز ,غذای تند ,یک غذای ,تا یک
درباره این سایت